S strpnim medsebojnim povezovanjem gradimo vedoželjnega in odgovornega mladostnika.

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 731

Items filtered by date: November 2017

Obiskali smo glasbeno šolo

V ponedeljek smo učenci 1. c razreda obiskali Glasbeno šolo Trbovlje. Tam sta nas sprejeli učiteljici Tanja in Barbara. Za nas sta pripravili glasbene uganke, nam predstavili razne inštrumente ter razkazali učilnice. Tudi sami smo se preizkusili v igranju na glasbila ter ustvarjali glasbeno pravljico. 

Read more...

Dan šaha - šahovski kviz

V večnamenskem prostoru OŠ Trbovlje je v sredo 22.11.2017 ob 13. uri potekal 1. šahovski kviz v organizaciji Šahovskega kluba Rudar Trbovlje in OŠ Trbovlje.
 

Read more...

Junior ambasador

Ob svetovnem dnevu otroka smo se, predstavniki Osnovne šole Trbovlje, PŠ Alojza Hohkrauta, OŠ Ivana Cankarja, OŠ Tončke Čeč, zbrali v sejni dvorani občine Trbovlje, kjer smo pozdravili mladega župana, ki je za en dan simbolično prevzel vodenje Občine Trbovlje. Tokrat je to bil naš učenec Nejc Škoberne. 

Pri sprejemu je sodeloval tudi naš pevski zbor, ki je dogodek popestril z glasbeno točko. Sledil je govor županje in predaja poslov mlademu županu. Novi župan, Nejc Škoberne, se je seznanil z delom na občini,  skupaj s predstavniki drugih osnovnih šol je pripravil predloge za izboljšanje življenja otrok in drugih v našem mestu. Županji je predstavil svoje mnenje in pogled na življenje mladih v naši občini. Obiskal pa je tudi javni zavod - Knjižnico Toneta Seliškarja Trbovlje.

Po napornem dnevu si je vzel čas za izjavo: 

Read more...

Nagrajenca v Cankarjevem domu

Na PŠ Alojza Hohkrauta smo v preteklem šolskem letu učenci 2. c-razreda sodelovali na natečaju "Knjigovanje 2017". S pomočjo staršev smo izdelali lutke na temo "Moj najljubši knjižni junak".

Read more...
Subscribe to this RSS feed