S strpnim medsebojnim povezovanjem gradimo vedoželjnega in odgovornega mladostnika.

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 731

Items filtered by date: April 2018

Zlato tudi Mateju Percu

Matej Perc je osvojil zlato Vegovo priznanje na državnem tekmovanju iz matematike in tako malo omilil razočaranje, ko je za eno točko zgrešil zlato Stefanovo priznanje.

Read more...

Otroci na morje

Društvo za podvodne dejavnosti Trbovlje letos prvič organizira dobrodelno akcijo "Otroci na morje", s katero nameravajo 15. junija na enodnevni izlet na Krk odpeljati 25 učencev naše šole. 

 

Read more...

First lego league

V letošnjem šolskem letu je šest tretješolcev obiskovalo interesno dejavnost First lego league junior. Naše dosežke in veliki lego model smo predstavili na Festivalu Fll Jr., ki je potekal v soboto, 21. 4. 2018, na OŠ Vransko. Naše ekipa Black demons junior je navdušila s predstavitvijo, prepričljivo predstavila model in suvereno odgovarjala na vprašanja radovednežev. Dokazali smo, da s skupnim delom veliko zmoremo. Bravo Matevž, Stella, Nace, Tomaž, Miha in Klara. Ponosni smo na vas!

Nekaj utrinkov naše ekipe, ustvarjanja v učilnici in utrinkov s festivala si lahko ogledate v galeriji. Komaj čakamo, da v prihodnjem šolskem letu skupaj poletimo na Luno. 

Read more...
Subscribe to this RSS feed