Items filtered by date: April 2018

Otroci na morje

Društvo za podvodne dejavnosti Trbovlje letos prvič organizira dobrodelno akcijo "Otroci na morje", s katero nameravajo 15. junija na enodnevni izlet na Krk odpeljati 25 učencev naše šole. 

 

Read more...

First lego league

V letošnjem šolskem letu je šest tretješolcev obiskovalo interesno dejavnost First lego league junior. Naše dosežke in veliki lego model smo predstavili na Festivalu Fll Jr., ki je potekal v soboto, 21. 4. 2018, na OŠ Vransko. Naše ekipa Black demons junior je navdušila s predstavitvijo, prepričljivo predstavila model in suvereno odgovarjala na vprašanja radovednežev. Dokazali smo, da s skupnim delom veliko zmoremo. Bravo Matevž, Stella, Nace, Tomaž, Miha in Klara. Ponosni smo na vas!

Nekaj utrinkov naše ekipe, ustvarjanja v učilnici in utrinkov s festivala si lahko ogledate v galeriji. Komaj čakamo, da v prihodnjem šolskem letu skupaj poletimo na Luno. 

Read more...

Predavanje J. Prgića

 

Vabljeni na predavanje Janija Prgića OSEM KROGOV ODLIČNOSTI, ki bo v ponedeljek, 7. 5. 2018, ob 18.30 v večnamenskem prostoru na matični šoli.

Read more...

Simbioza -

Osnovna šola Trbovlje vas vabi na brezplačne računalniške delavnice, ki bodo potekale v dopoldanskem času od 26. aprila do 10. maja 2018.

Read more...
Subscribe to this RSS feed