S strpnim medsebojnim povezovanjem gradimo vedoželjnega in odgovornega mladostnika.

Delo na daljavo

Do nadaljnjega so vrata šole zaprta zato smo organizirali izobraževanje na daljavo. V mapi vsakega razreda je priložen urnik dela na domu. Učitelji bodo postopoma objavljali različna učna gradiva za posamezne razrede. Vsa posredovana navodila in gradiva niso domače naloge ampak drugačna oblika pouka, ki je v sedanjih razmerah edina mogoča.

 

   


Če kaj ne bo razumljivo, vam bomo radi pomagali. Komunikacija poteka preko elektronske pošte, oziroma na način kot je naveden pri posamezni nalogi. Prosimo, da starši, kolikor je mogoče, spremljajte, ali so učenci opravili zadane naloge. 

Šolska svetovalna služba je tisto posebno mesto, s katerega se z vami vzpostavlja svetovalni odnos. Tu smo, da pomagamo, svetujemo in z vami sodelujemo. Če potrebujete nasvet ali zgolj pogovor, ne odlašajte. Pišite nam, v kolikor pa boste želeli pogovor, vas bomo poklicale na kontakt, ki ste ga dali razredničarki ob začetku šolskega leta.

Pedagoginja Lili Pajer,  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Psihologinja Irena Roglič, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Socialna delavka, Julija Jerman, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.