Uradne ure med počitnicami Izpostavljeno

R. Arcet 30.junij 2022 - 11:23 Obvestila

Med poletnimi počitnicami bomo imeli uradne ure od 8.00 do 12.00 vsak dan od ponedeljka do petka, razen zadnji teden v juliju in prvi teden v avgustu (25. 7. 2022 do 8. 8. 2022). 

Za osebni obisk v šoli se predhodno najavite na 03 56 33 340 ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Zaključna prireditev

R. Arcet 24.junij 2022 - 11:59 Aktualno

Izvedli smo zaključno prireditev, s katero so proslavili zaključek šolskega leta in državni praznik.

4. dan šole v naravi in zaključek

osmošolci 23.junij 2022 - 23:14 Aktualno

Zaradi svežega zraka in povečane količine kisika v krvi ter možganih, se zelo dobro orientiramo v našem začasnem bivališču.

3. dan šole v naravi ...

osmošolci 22.junij 2022 - 20:50 Aktualno

... in ponovno polno novih dogodivščin. 

Učence 3. razreda, ki obiskujejo interesno dejavnost v okviru razširjenega programa – sproščanje z umetnostjo, je v šoli obiskal delovni par iz društva Ambasadorji nasmeha – terapevtska psička Mila in njena vodnica Urška.

2. dan šole v naravi...

osmošolci 21.junij 2022 - 20:44 Aktualno

... se je začel zgooodaj z jutranjim razgibavanjem, da smo prebudli telo in um (pravijo učitelji in mi jim verjamemo). Zajtrk, urejanje sebe in sob, to obvladamo, nismo pa bili pripravljeni na tako natančnost pri ocenjevanju naših sob (učitelji po kolenih iščejo smeti pod našimi posteljami - drugje jih namreč ni!).
Dopoldne smo se razdelili po oddelkih in se preizkusili v različnih spretnostih in dejavnostih. Da bodo naši bralci lahko sledili našemu noremu tempu, bomo vsak dan opisali dve veščini, ki smo ju preizkusili.
Dopoldansko določanje drevesnih vrst v gozdu nas je napeljajo k razmišljanju, kako se stvari hitro pozabijo (ja, dogaja se tudi mladim). Ponavljanje je mati modrosti (tudi pravijo učitelji, res so modri ti naši učitelji) in uspelo nam je prepoznati za nas kar lepo število drevesnih vrst. In ker so pri tem naši možgani pokurili ogromno energije, se je kot naročen mimo pripeljal čebelar, ki nam je postregel z medom, takim v satovju (mogoče ne poznate, ker ga ni v trgovini).
Včasih smo pa res še pravi otroci - skrivanje v gozdu za vsemi tistimi drevesi, res neskoooončno skrivališč. Pa uspelo nam je zakuriti ogenj (seveda smo se poprej pogovorili o vseh nevarnostih) in ugotovili smo da so jabolka pečena na našem ognju blazno okusna - primerljiva z skutnimi palačinkami, ki so jih kuharice pripravile za večerjo.
O večernem dogajanju pa v javnih medijih ne poročamo.

Stran 1 od 285