24.september 2021 - 13:03

Prometej

Napisal V. Bartolj

Učenke in učenci, ki sodelujejo pri krožkih ŠPILČKI, IZKUSTVENO UČENJE in ŠOLSKE NOVICE, so združili svoje ideje, energijo in ustvarjalnost. Aktivno sodelujejo pri projektu Prometejeva učna pot.

Šolarji, ki veliko svojega prostega časa namenijo projektu, so: Maj Sevnik, Žiga Knez, Mark Strgaršek, Mark Milar, Ajda Glavač, Mia Smrekar, Ela Rajh, Tita Ranziger, Vasja Čede Bohorč, Matic Sivko in Sara Muratovič. Pri idejah jih od vsega začetka vodijo učiteljice Alma Knaus, Julija Jerman, Mojca Cerar in učitelj Ervin Mlakar. V tem šolskem letu se je ekipi pridružila še učiteljica Vlasta Bartolj, mentorica šolskih novic.

Projekt so podprli tudi zunanji sodelavci, in sicer Metka Dolanc, gospod Slavko Garantini in podjetniški inkubator Katapult, DDTlab in RUK, DD Trbovlje, Muzej Trbovlje, TNM - društvo, Radio Kum Trbovlje.

Že takoj v začetku šolskega leta so stekle aktivnosti: snemanje pri Prometeju in na igrišču pred šolo ter vaje branja teksta o Prometejevi učni poti. NAši devetošolci pa ustvarjajo v računalniški učilnici. Njihovo delo naj ostane še nekaj časa skrivnost. Priznati moram, da so res pravi računalniški mojstri.

V naslednjem tednu nas čaka še nekaj snemanj, o vseh naših dejavnostih pa boste lahko prebrali v naših naslednjih člankih. 

Do takrat pa lep pozdrav.

                                                                                                           

Prebrano 364 krat Nazadnje urejano na 08.januar 2022 - 15:41

Galerija slik