MALICA | KOSILO | POP. MALICA | |
PON |
1.Bavarsko pecivo, jabolko - G, L 100% bio sok jabolko-breskev |
1.Špargljeva juha - G, L, Z 2.rižota s piščančjim mesom in zelenjavo - Z 3.solata (motovilec z jajco, zelena) - J 4.sladoled - L 5.ajdov kruh - G |
1.Ajdov kruh - G salama 2.sir - L kisle kumarice 100% sok |
TOR |
1.Skutin burek - G, L, J 2.navadni jogurt - L |
1.Jota s suhim mesom -G 2.sadna torta - G, L, J, S 100% razredčen sok pomaranča 3.graham vaški kruh - G |
1.Francoski rogljič - G, L, J 100% sok |
SRE |
1.Bio ržen kruh - G šunka kislo zelje 100% sok višnja |
1.Puran v sirovi omaki - G, L 2.ocvrtki - G, L, J, ŽD solata (kitajsko zelje s fižolom, brstični ohrovt) grozdje voda z limono 3.bio ržen kruh - G |
1.Bio osje gnezdo - G, L, J, O (oreščki) pomaranča voda |
ČET |
1.Mlečni kruh - G, L 2.maslo - L med 3.kakao - L |
1.Stefani pečenka - G, L, J 2.zeljne krpice - G, J 3.mlečna rezina - G, L, J, S sadni smuti 4.pol beli kruh - G |
1.Žepek pizza - G, L, J 100% sok |
PET |
1.Kornšpitz - G 2.sadni kefir - L |
Pleskavica (lokalno) žar obloga pečen krompir klementina voda 1.Črn zlati kruh - G |
1.Krof- G, L, J, S 100% sok |
Alergeni:
G – gluten, J – jajca, S – soja, L – laktoza, GS – gorčično seme,
R – ribe, O – oreščki, SE – sezam, Z - zelena, ŽD - žveplov dioksid
Šolska shema: četrtek: HRUŠKA
Sestavila: Rosana Vozel-organizator šolske prehrane in Edi Štrumbelj- vodja kuhinje.
Kuhinja si pridržuje pravico do spremembe jedilnika.