MALICA | KOSILO | POP. MALICA | |
PON |
1.Črn kruh -G 2.sirni namaz -L paradižnik 100% sok multi vitamin |
1.Gobova juha -G, L 2.rižota s piščančjim mesom in zelenjavo -Z 3.solata (zelena z jajco, mešana kisla) -J voda 4.črn kruh -G |
1.Pletenka -G, L, S 100% sok |
TOR |
1.Mlečni kruh -G, L 2.maslo - L sadni med 3.mleko -L |
1.Bograč golaž -G 2.čokoladni ježek -G, L, J, S 100% razredčen bio sok jabolko-ribez 3.kruh s krompirjem -G |
1.Sirova štručka -G, L, S hruška voda |
SRE |
1.Bio buhtelj -G, L, J sadni smuti |
1.Čebulna bržola -G, GS 2.zdrobovi cmoki -G, L, J, ŽD solata (rdeča pesa, zelje s krompirjem) dinja 100% sirup višnja 3.ovseni kruh z drožmi -G |
1.Ovseni kruh z drožmi -G salama 2.sir -L sveža paprika 100% sok |
ČET |
1.Blazinica s šunko in sirom -G, L, J 100% sirup pomaranča |
Pečen piščanec rdeče zelje 1.mlinci -G, J 2.mlečna rezina -G, L, J, S voda z limono 3.vaški kruh -G |
1.Orehov štrukelj -G, L, J, O (orehi) 2.mleko -L |
PET |
1.Velikonočni zajček -G, L pomaranča 2.čokolada -G, L, O (lešniki), S 100% sok jabolko |
1.Ocvrta riba -G, R 2.pire krompir -L 3.špinača -G, L grozdje voda 4.črni zlati kruh -G |
1.Čokoladni zajček -L, S 2.keksi otroški -G, L 100% sok |
Alergeni:
G – gluten, J – jajca, S – soja, L – laktoza, GS – gorčično seme,
R – ribe, O – oreščki, SE – sezam, Z - zelena, ŽD - žveplov dioksid
Šolska shema: četrtek: SVEŽA PAPRIKA
Sestavila: Rosana Vozel-organizator šolske prehrane in Edi Štrumbelj- vodja kuhinje.
Kuhinja si pridržuje pravico do spremembe jedilnika.