MALICA | KOSILO | POP. MALICA | |
PON |
1.Pletenka - G, L, S 2.skuta s podloženim sadjem - L |
Piščančji ražnjiči džuveč riž 1.solata (zelena z jajco, paradižnik) - J voda z limono 2.kruh stoletni pirin - G, S, SE
|
1.Sirova štručka - G, L, S hruška 100% sok |
TOR |
1.Hot dog štručka -G, S hrenovka 2.gorčica -GS 100% sok multi vitamin |
1.Mesno zelenjavna enolončnica -G, J, Z 2.jagodni cmoki -G, L, J, ŽD mešan kompot 3.kruh s krompirjem -G |
1.Ladjica s sadjem -G, L, J 100% sok |
SRE |
1.Mlečni riž -L banana |
1.Paprikaš s piščančjim mesom -G 2.njoki -G, ŽD solata (zelje s krompirjem, rdeča pesa) jagode voda 3.kruh koruzni -G, S |
1.Koruzni kruh -G, S salama 2.sir -L kisle kumarice voda |
ČET |
1.Ržen kruh -G šunka paradižnik 100% sok jabolko |
1.Čufti v paradižnikovi omaki -G, J 2.špageti -G, J solata (zelena s koruzo, cvetača) 100% razredčen sok pomaranča 3.ržen kruh -G |
1.Rogljič z marmelado -G, L, J, S 100% sok |
PET |
1.Pizza margerita -G, L, S, Z 100% sirup gozdni sadeži |
1.Ocvrti sir s tatarsko -G, L, J 2.pretlačen krompir -L solata (zelena, motovilec, fižol) grozdje voda 3.črn jelenov kruh - G |
1.Črn jelenov kruh -G 2.piščančja pašteta -L, S rdeča redkev 100% sok |
Alergeni:
G – gluten, J – jajca, S – soja, L – laktoza, GS – gorčično seme,
R – ribe, O – oreščki, SE – sezam, Z - zelena, ŽD - žveplov dioksid
Šolska shema: četrtek: JABOLKO
Sestavila: Rosana Vozel-organizator šolske prehrane in Edi Štrumbelj- vodja kuhinje.
Kuhinja si pridržuje pravico do spremembe jedilnika.