MALICA | KOSILO | POP. MALICA | |
PON |
1.Lešnikov sveder -G, L, J, S, O (orehi, mandeljni) nektarina 100% sok jabolko s Ca |
1.Polnjena paprika -G, J 2.slan krompir -L ananas 100% sirup borovnica 3.pol beli kruh -G |
1.Bavarsko pecivo -G, L jabolko 100% sok |
TOR |
1.Črna žemlja -G, S suha salama 2.sir -L kisla paprika voda |
1.Ješprenj z govejim mesom -G, Z 2.čokoladna rolada -G, L, J, S, O (lešniki) 100% razredčen bio sok jabolko-breskev 3.kruh hribovc -G, L, S |
1.Mlečni rogljič -G, L, S sadni smuti |
SRE |
1.Mlečni kruh -G, L 2.maslo -L marmelada 3.mleko -L |
1.Puranji zrezek v naravni omaki -G, L 2.kuskus -G solata (radič s krompirjem, brokoli) voda z limono 3.bio kamutov kruh -G |
1.Bio kamutov kruh -G salama sveža paprika voda |
ČET |
1.Hribovska bombeta -G 2.topljeni sir -L jabolko 100% sok pomaranča |
Pečen piščanec riž po provansalsko solata (zelena s koruzo, rdeča pesa) češnje voda 1.stoletni kruh -G, S, SE |
1.Krof -G, L, J, S 100% sok |
PET |
1.Orehova potička -G, L, J, S, O (orehi) jagode 100% sok ananas |
1.Zdrobova juha -G, J, Z 2.ocvrta riba -G, J, R 3.krompirjeva solata -GS 100% sirup bezeg 4.črni zlati kruh -G |
1.Kornšpitz -G, S 2.navadni jogurt -L |
Alergeni:
G – gluten, J – jajca, S – soja, L – laktoza, GS – gorčično seme,
R – ribe, O – oreščki, SE – sezam, Z - zelena, ŽD - žveplov dioksid
Šolska shema: četrtek: PARADIŽNIK
Sestavila: Rosana Vozel-organizator šolske prehrane in Edi Štrumbelj- vodja kuhinje.
Kuhinja si pridržuje pravico do spremembe jedilnika.