MALICA | KOSILO | POP. MALICA | |
PON |
1.Mlečni rogljič -G, L, S breskev 100% sirup |
1.Mesni haše -G 2.idrijski žlikrofi -G, J solata (kumare s krompirjem, paradižnik) 100% razredčen sok jabolko 3.kruh brez aditivov -G, L |
1.Kruh brez aditivov -G, L salama 2.sir -L sveža paprika voda |
TOR |
1.Bio bel kruh -G 2.ribji namaz -L, Z, S, R rdeča redkev 100% sok multi vitamin |
1.Goveja juha -G, J, Z govedina 2.špinača -G, L 3.pire krompir -L 4.sadno žitna rezina -G, L, S 5.bio bel kruh -G |
1.Kraljeva štručka -G, L, J grozdje 100% sok |
SRE |
1.Sirova štručka -G, L, S jabolko voda |
1.Pasulj z domačo klobaso -G 2.keksi linški -G, L 100% sirup višnja 3.krompirjev kruh -G |
1.Bio rožičeva potička -G 2.mleko -L |
ČET |
1.Vanilijev navihanček -G, L, J 2.sadno mlečni napitek -L |
1.Rižota s piščančjim mesom in zelenjavo -Z 2.solata (zelena z jajco, rdeča pesa) -J češnje voda z limono 3.Vaški kruh -G |
1.Sirov polž -G, L, J paradižnik 100% sok |
PET |
1.Črn kruh -G 2.mlečni namaz -L, O (lešniki), S 3.mleko -L marelica |
1.Sirovi kaneloni -G, L, J, S 2.pražen krompir s testeninami -G, J solata (zelje s fižolom, motovilec) 100% sirup pomaranča 3.črn kruh -G |
1.Makovka -G, L, S sadni smuti |
Alergeni:
G – gluten, J – jajca, S – soja, L – laktoza, GS – gorčično seme,
R – ribe, O – oreščki, SE – sezam, Z - zelena, ŽD - žveplov dioksid
Šolska shema: četrtek: HRUŠKA
Sestavila: Rosana Vozel-organizator šolske prehrane in Edi Štrumbelj- vodja kuhinje.
Kuhinja si pridržuje pravico do spremembe jedilnika.