Jedilnik za 13.2.2023 - 17.2.2023
MALICA | KOSILO | POP. MALICA | |
PON |
1.Sirova štručka-G, L, S hruška čaj |
1.Špageti po bolonjsko (govedina)-G, L, J 2.solata (zelena z jajco, fižol)-J 3.sladoled-L 4.ajdov kruh-G |
1.Rogljič z marmelado-G, ŽD 100% sok |
TOR |
1.Ržen kruh-G piščančja salama kislo zelje voda |
1.Mesno zelenjavna enolončnica (piščanec)-G, J, Z 2.mešan zavitek-G, L, S sadni smuti 3.ržen kruh-G |
1.Malinova rešetka-G, L, J 100% sok |
SRE |
1.Francoski rogljič-G, ŽD 100% sok pomaranča |
1.Čebulna bržola (govedina)-G, GS 2.zdrobovi cmoki-G, L, J, ŽD solata (zelena, motovilec, paradižnik) kivi voda 3.ovseni kruh z drožmi-G |
1.Ovseni kruh z drožmi-G sir brez laktoze rdeča redkev voda |
ČET |
1.Mlečni kruh-G, L 2.mlečni namaz-L, O (lešniki), S klementina ¸100% sok ananas |
1.Piščančji polpeti-G, L, J 2.sladko zelje-G 3.pire krompir-L 100% razredčen sok multi vitamin 3.pisan kruh-G |
1.Koruzni kosmiči-G banana 2.mleko-L |
PET |
1.Kornšpitz-G, SE 2.navadni jogurt-L |
1.Rižota s svinjskim mesom in zelenjavo-Z solata (radič s krompirjem, stročji fižol) mešan kompot 2.kruh črn jelenov-G |
1.Štručka s šunko-G, L paradižnik 100% sok |
Alergeni:
G – gluten, J – jajca, S – soja, L – laktoza, GS – gorčično seme,
R – ribe, O – oreščki, SE – sezam, Z - zelena, ŽD - žveplov dioksid
Sestavila: Rosana Vozel-organizator šolske prehrane in Edi Štrumbelj- vodja kuhinje.
Kuhinja si pridržuje pravico do spremembe jedilnika.