S strpnim medsebojnim povezovanjem gradimo vedoželjnega in odgovornega mladostnika.

Delo na daljavo

Vsem učencem in staršem!

Spoštovani starši, dragi učenci in učenke!

 

Učenci:

Iz obvestil na uradni spletni strani in iz medijev ste že izvedeli, da zaradi razmer pouka v fizični obliki do preklica ne bo.

Pripravljamo vse za vzpostavitev dela na daljavo; navodila boste prejemali prek spletnih učilnic. Takšna oblika dela predstavlja poseben izziv. Učitelji vam bomo posredovali kakovostno gradivo v pregledni obliki.

Učenci, ste pred izzivom – vstopate v sistem drugačnih šolskih aktivnosti. Poudariti moramo, da gradivo v spletnih učilnicah niso domače naloge, temveč gre za drugačno obliko pouka, ki je v zdajšnjih razmerah edina mogoča. Vestno opravljajte svoje obveznosti in se sproti učite. Sprejmite takšno obliko pouka kot izziv. Če se na poti usvajanja novega znanja ne boste znašli, naj vas ne bo strah stopiti v stik s svojimi učitelji, jim poslati elektronsko sporočilo in jih povprašati o nejasnostih pri obravnavi snovi.

Dnevi se vam bodo brez sošolcev, prijateljev, interesnih in drugih dejavnosti zdeli precej daljši, zato načrtujte svoj čas tako, da boste šolske obveznosti čim prej končali, nato pa se boste lahko posvetili svojim konjičkom ali pomenkovanju s prijatelji prek socialnih omrežij. Verjamemo, da se boste potrudili in da vas bomo lahko po vrnitvi v šolo pohvalili.

 

Starši:

Z učenci in vami želimo biti v rednem stiku, ker bo vsaka povratna informacija za nas zelo dragocena. S pripravljenimi učnimi gradivi bomo spodbujali k oblikam dela, ki zahtevajo učenčevo precejšnjo samostojnost. Za pomoč prosimo tudi vas. Če je le mogoče, spremljajte, ali so učenci sprejeli do sedaj še neustaljen način dela.

Naprošamo vas, da jih motivirate za delo in sproti preverjate, ali so naloge opravili. Pomagajte jim pri razporejanju časa in pisanju elektronskih sporočil. POMEMBNO

Delo je mogoče preko računalnika, tablice ali mobilnega telefona, ki ga sicer odsvetujemo, ker je preglednost gradiva na majhnem zaslonu slabša. Priporočamo uporabo tablice ali računalnika, pogoj pa je dostop do interneta. 

 

O novih informacijah vas bomo sproti obveščali prek šolske spletne strani, lahko pa stopite v stik z nami prek naslova This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

V želji, da bi ukrep zaprtja šol veljal čim krajši čas ter da bi se življenje vrnilo v običajne tirnice, vas lepo pozdravljamo in želimo vse dobro.Učitelji OŠ Trbovlje in ravnateljica

Last modified onMonday, 16 March 2020 23:55
Login to post comments