S strpnim medsebojnim povezovanjem gradimo vedoželjnega in odgovornega mladostnika.

Delo na daljavo

Junaki prvega tedna...

...smo vsi, ki sedimo pred računalnikom.

Takole... Prvi teden dela je za nami. Zmagali ste vi, ki nam dajete povratne informacije in zmagali smo mi, ki vam dajemo delo. Upam, da nismo prezahtevni. Mnogi od vas pa nam dajete še več, kot je potrebno. Pohvalno in le tako naprej. Res je tudi, da se pa nekateri še niso prebudili ampak teh pa ni veliko. 

Učitelji smo zelo zadovoljni s tistim kar dobimo od vas. Vemo in upoštevamo, da marsi komu manjka razlaga ob delu. Ampak zato pa pogledamo skozi prste, če se kje skriva kakšna manjša napaka. Na večje pa opozorimo. Pa ne nam tega zamerit, saj so opozorila namenjena samo odpravi napak in boljšemu razumevanju podane snovi.

Pozvali smo vas, da nam pošljete vaše fotografije med delom za računalnikom. Dobili smo tudi take, kjer niste za računalnikom ali ob učbeniku. Tudi kakšna takšna bo zašla tule gor... če ne drugega, se boste vsaj pokazali sošolcem. Fotke bomo objavljali, recimo dvakrat na teden. Nekateri so že tokrat dodajali pozitivna sporočila, napišete pa lahko na list, ki ga držite tudi kratko sporočilo sošolcu ali pa učitelju. No učitelji še niso poslali svojih fotk, da bi se pokazali vam. Verjemite, da ni časa, ker smo preveč zaposleni. Ampak za dobro voljo je treba poskrbeti, zato bom jaz prebil led, mogoče se pa še kdo ojunači...

Tako, toliko za danes, prihodnji teden pa novim zmagam naproti.

PS. Tista siva glava za računalnikom je moja, ne pa od učenca, ki še sedeminštiridesetič ponavlja 6. razred. 

Ostanite zdravi... 

Last modified onFriday, 27 March 2020 17:04
Login to post comments