S strpnim medsebojnim povezovanjem gradimo vedoželjnega in odgovornega mladostnika.

V šolo tudi 9.r in učna pomoč

V ponedeljek, 25. maja 2020, se ponovno odpirajo vrata šole za učence 9. razreda in za tiste učence od 4. do 8. razreda, ki potrebujejo pomoč.

 

 Spoštovani starši, učenci! 

 

V ponedeljek, 25. 5. se ponovno odprejo šolska vrata tudi za vse učence 9. razreda in za povabljene učence od 4. do 8. razreda, ki potrebujejo dopolnilni pouk in individualno strokovno pomoč, da bi uspešno zaključili razred. 

Zaradi zagotavljanja varnosti pred okužbo z virusom COVID-19 vam posredujemo osnovna navodila in varnostne ukrepe. 

Razredničarki 9. razredov sta učence že obvestili o urniku, posebnostih, izjavi, gradivu. Lahko boste uporabljali svoje garderobne omarice. Za učence 9.r bo organizirana prehrana, kot ste vpisali v obrazec.

Učence od 4. do 8. razreda (ki potrebujejo dodatno pomoč) bodo posamezni učitelji obvestili po elektronski pošti ali telefonu. Povedali vam bodo kateri dan, katero uro pridete v šolo in v kateri učilnici boste. Učitelj bo v šoli z vami ponovil in utrdil učne vsebine in šele po tem ocenil vaše delo. S seboj morate imeti tudi izjavo o zdravstvenem stanju učenca, ki jo najdete spodaj, v priponki. S seboj prinesite pripomočke za tisti predmet/te, ki jih boste utrjevali in copate. Garderobnih omaric ne boste uporabljali, oblačila, obutev in torbo boste imeli v učilnici na stolu zraven svoje klopi. Za učence od 4. do 8. razreda (učna pomoč) ne bo organizirana šolska prehrana. Učitelja počakajte pred vrati šole o vas pred šolo učitelj, ki vas bo naročil ali vas bo usmeril dežurni učitelj na vhodu.

POZOR! Ko boste prišli v šoli prvič s seboj obvezno prinesite Izjavo staršev pred vstopom otroka v šolo, tudi če ste jo že poslali po mailu razredničarki. Če izjave ne morete natisniti sami, boste izvod dobili pred šolo, ki pa ga morajo izpolniti starši, ne učenec sam. V nasprotnem primeru bomo napisali uradni zaznamek, da izjave niste oddali. 

Vstop v šolo je dovoljen le zaposlenim in učencem. 

V primeru, da spadate v rizično skupino zdravstveno ogroženih oseb, oziroma ste v skupnem gospodinjstvu s tako osebo, obvestite učitelja, da v šolo ne morete priti. V tem primeru vam žal dodatne pomoči ne bomo mogli nuditi in boste ocene morali pridobili na daljavo. 

 

Starše vljudno prosimo, da se z otroki že doma pogovorijo o spoštovanju aktualnih pravil (razdalja in dotiki, umivanje rok, kašljanje v rokav, posojanje šolskih potrebščin ipd.).

 

Zaščitna oprema: V skladu z navodili NJIZ morajo učenci nad 12. let nositi masko, šal, ruto ali buff. Prosimo, da ustrezno zaščito prinesete s seboj. 

Ostali učenci (4.-8.r) nadaljujejo z delom na daljavo.

Šolski avtobusi vozijo kot običajno.

Ne pozabite na spoštovanje prometne varnosti na poti v šolo.

Obvestilo velja za učence matične šole in obeh podružničnih šol.

 

V upanju, da se kmalu vrnejo v šole vsi učenci, vas lepo pozdravljamo.

 

kolektiv OŠ Trbovlje

 

 

 

 

Last modified onWednesday, 27 May 2020 07:58
Login to post comments