Items filtered by date: October 2018

TD Požarna varnost

Prvošolci smo bili  na obisku v Gasilskem zavodu Trbovlje. Gasilci so nas prijazno sprejeli in nam predstavili svojo delo. Ogledali smo si gasilsko postajo, gasilska vozila ter tekmovali pri reševanju ponesrečenca. Spoznali smo kako pomembno je njihovo delo. 

Read more...

Tehniški dan na AH

Učenci 1. c razreda smo imeli v sredo, 17. oktobra, tehniški dan. Obiskali so nas trboveljski gasilci. Ogledali smo si gasilsko vozilo in opremo, ki jo pri svojem delu gasilci potrebujejo. Izvedeli smo veliko novega in poučnega.

Read more...

Drobtinica

16. oktober je Svetovni dan hrane. V tem času na RKS s humanitarno akcijo Drobtinica, posebno pozornost posvečamo socialno ogroženim osnovnošolcem.
 

Read more...

Otroci za otroke

Z Glasbeno šolo Trbovlje smo tudi tretjič osnovali prireditev Otroci za otroke. 23. in 24 oktobra, ob 18 uri, se bomo predstavili, zapeli in zaigrali. Pokazali bomo, kaj je prijateljstvo. Otroci bodo nastopili za svoje vrstnike, sošolce in učence, ki potrebujejo pomoč. Humanitarnost je postala del naših in njihovih življenj, zato smo neizmerno ponosni, da smo uspeli. Ogromno prostega časa in veliko dobre volje je ustvarilo program koncerta Otroci za otroke.

Read more...
Subscribe to this RSS feed