13.marec 2020 - 11:46

Delo učencev v naslednjih tednih

Napisal

Do nadaljnjega so vrata šole zaprta zato bomo organizirali izobraževanje na daljavo.

Natančno kako bo to potekalo vas bomo sproti obveščali. Učenci bodo imeli možnost dostopa do različnih učnih gradiv preko spletne strani šole, spletnih učilnic in drugih izobraževalnih portalov. Komunikacija med učitelji, starši in učenci bo potekala preko elektronske pošte.

V zvezi z organizacijo dela v šoli, v času, ko je le-ta za učence zaprta, se ne uporabljajo določbe Pravilnika o šolskem koledarju za osnovne šole (50/12, 56/12 popr, 20/19, 36/19), ki se nanašajo na trajanje pouka, urnik in pouka proste dneve. Navodilo o načinu in roku za izpolnitev izobraževalnega programa, bo ministrstvo, kot to določa pravilnik, ki ureja šolski koledar, sporočilo, ko bo znano, koliko časa bo preventivni ukrep prekinitve izvajanja vzgojno-izobraževalne dejavnosti, trajal.

Za več informacij glede dogajanja na naši šoli prosimo, da spremljajte obvestila na tej strani. Predvidoma bodo prve vsebine na voljo v ponedeljek, do 12:00. 

 

V letnem delovnem načrtu 2019 2020 načrtovane dejavnosti (govorilne ure, roditeljski sestanki, projekti...) se do preklica ne izvajajo.


Prosimo tudi, da upoštevate navodila, da se za nekaj časa umaknete iz javnega življenja, druženja, obiskovanja nakupovalnih centrov, saj le tako lahko preprečimo širjenje virusa. Prav tako vas ponovno opozarjamo na pravilno higieno rok in samoizolacije v primeru bolezni, skladno z navodili NIJZ.

 
Prebrano 2583 krat Nazadnje urejano na 13.marec 2020 - 12:57