29.november 2021 - 17:32

Black Demonsi na obisku v GLS Slovenija

Napisal Zoja, Hana in Tomaž

Ideja članov ekipe Black Demons o hitrem prenosu poštnih pošiljk je naletela na prava GLS ušesa.

V soboto, 27. 11. 2021, smo učenci ekipe FLL-ja - First lego league (Hana Guna, Zoja Klančišar, Ajda Hribar, Tomaž Knez, Jaka Jelen, Gašper Virant, Metod Jerman, Erik Zmrzljak, Manasej Džankovič in učitelja Zali Grešak ter Gregor Guna) obiskali podjetje GLS v Ljubljani. Vodilnim v podjetju smo predstavili idejo Cargo connect in naš projekt, ki predstavlja prihodnost pošiljanja paketov v ceveh z magnetnim poljem. Ta način bi imel mnogo prednosti: hitrost, zanesljivost, razkuževanje paketov z UV-žarki ...

Pri GLS-ju so naš projekt sprejeli z velikim navdušenjem. V podporo pri ustvarjanju in za nastop na FLL tekmovanju (ki bo predvidoma v januarju 2022) so nam podarili nov komplet LEGO Mindstorms robota. Dobili smo tudi čelade, majice in pano s katerim se bomo v lepši luči predstavili na tekmovanju. Po predstavitvi so nam razkazali podjetje in delovanje njihovega depoja. Ko smo videli vse, smo dobili kosilo. Bilo je odlično! Potem smo se odpravili na avtobus in se odpeljali nazaj v Trbovlje.
 
Ekipa Black Demons OŠ Trbovlje se res, res lepo zahvaljuje vsem zaposlenim na GLS, mi smo bili navdušeni nad njihovo sproščenostjo kar kaže na dobre odnose v podjetju.
Še posebej pa se moramo zahvaliti Tadeju, ki je naš najbolj zavzet GLS podpornik.
 
Zoja, Hana in Tomaž
Prebrano 745 krat
Več iz te kategorije: « Tako je pa pri nas Plavanje 1.c »