• search
    search
    close
  • sort
    sort
    arrow_forward
Obveščamo vas, da smo v postopku preurejanja vsebin spletišča šole. Hvala za razumevanje.

Items filtered by date: November 2020

Monday, 30 November 2020 22:07

Brezplačno spletno predavanje za starše

Ker šola poteka na daljavo, naj bodo takšna tudi predavanja za starše in izobraževanja. 

Published in Aktualno
Saturday, 28 November 2020 17:43

Šole je doma

Oglejte si posnetek, ki je nastajal sproti, od začetka šole doma pa do danes.

Published in Aktualno
Friday, 27 November 2020 17:35

Ustvarjam in prepevam

Dnevi so hladnejši, skoraj je že zima, popoldne se zgodaj stemni, večeri so dolgi.

Kako jih popestriti?

Morda si danes ustvariš zimsko kapo, ob tem pa veselo prepevaš (glej priponko - spodaj).

Published in Knjižni kotiček
Thursday, 26 November 2020 11:54

Noč ima svojo moč

Pozor, raziskovalci! Petek, 27. november, je dan za dogodivščine, predavanja, delavnice, raziskave, virtualna odprta vrata ...

Published in Obvestila
Thursday, 19 November 2020 11:15

Tradicionalni slovenski zajtrk

V okviru dneva slovenske hrane 20. novembra obeležujemo že 10. Tradicionalni slovenski zajtrk. Ker se šolate na daljavo, upam in si želim, da si vzamete čas za zdrav zajtrk.

Published in Knjižni kotiček
Thursday, 19 November 2020 08:48

Preprosto, HVALA

Nove razmere, ki jih doživljamo že vse leto 2020, pred vsakega posameznika in skupnost postavljajo nove izzive. Nekateri morajo (samo) preživeti, nekateri pa imajo možnost pomagati in s tem ustvarjati boljše pogoje za življenje, skupnost, napredek, za lepši jutri. Če ljudje, ustanove, podjetja v lokalnem okolju dihajo s svojo okolico in prepoznavajo potrebe svojih ljudi, je to nadstandard, v našem okolju pa kar stalna praksa. Tisti, ki prvi pomaga, najbolj pomaga, in če je človek ob pravem času na pravem mestu, dobra dejanja ter geste dobijo nov pomen in dodano vrednost. Da smo v Trbovljah ponosni na podjetje Dewesoft d.o.o., ni nobena skrivnost. Nanje so ponosni vsi, ne samo v Sloveniji, ampak po vsem svetu. Njihova veličina ni samo v skrbi za napredek gospodarstva, ampak tudi v tem, da znajo prisluhniti potrebam v lokalni skupnosti, da znajo in zmorejo ob pravem času ponuditi pravo pomoč.  

S svojimi donacijami OŠ Trbovlje že vrsto let pomagajo pri izvajanju različnih aktivnosti in nadstandardnih dejavnosti, omogočajo, da naši otroci razvijajo različne spretnosti, tekmujejo iz znanja, razvijajo kritično mišljenje, bogatijo znanje mnogih strokovnih področij, pridobivajo kompetence in širijo svoje ideje ...

 

Izkazali so se tudi tokrat, ko so za naše učence donirali prenosne računalnike, ki jim bodo omogočali lažje šolanje na daljavo. Akciji sta se pridružili tudi podjetji RSH d.o.o Trbovlje in Comprojekt d.o.o Trbovlje, ki sta poskrbeli za miške in torbe za prenosne računalnike. 

 

V imenu učencev, ki se bodo lahko nemoteno izobraževali od doma, se jim najlepše zahvaljujemo. 

 

kolektiv OŠ Trbovlje

 

Published in Obvestila
Friday, 13 November 2020 16:05

... šola ostaja na daljavo

Obvestilo za učence in starše.

Published in Obvestila
Friday, 06 November 2020 14:36

Kosilo med izobraževanjem na daljavo

Spoštovani starši in skrbniki,

zdrava, redna in pravilna prehrana je ključnega pomena za razvoj otrok in mladostnikov, saj omogoča rast, oskrbuje telo z energijo ter vpliva na fizični in duševni razvoj otroka.

V času izobraževanja na daljavo so ustrezni obroki še posebej pomembni. Zavedamo se, da številni starši zaradi delovnih obveznosti svojim otrokom ne morete vsak dan zagotoviti ali pripraviti toplega obroka. Radi bi vam pomagali in vam prihranili eno skrb.
Ponujamo vam možnost naročila kosila tudi v času izobraževanja na daljavo. Obrok bo mogoče prevzeti v šoli po predhodnem dogovoru.

Prosim, da obrazec, ki ga boste prejeli na spletno pošto, izpolnite najkasneje do sobote, 7. 11. 2020, do 15.00 ure.

Pazite nase in ostanite zdravi.

 

Petra  Čede, ravnateljica

Published in Obvestila
Thursday, 05 November 2020 18:14

Šola na daljavo za vse učence

Spoštovani starši, dragi otroci sporočamo vam, da je ministrica za izobraževanje, znanost in šport na podlagi 104. člena Zakona o začasnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic COVID-19 (Uradni list RS, št. 152/20) izdala sklep, s katerim je zaradi še vedno zelo resne epidemiološke situacije in izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja virusa COVID-19 določila, da se bo od 9. 11. 2020 dalje vzgojno-izobraževalno delo v šolah za vse učence izvajalo na daljavo.

Published in Obvestila