Jedilnik za 11.9.2023 - 15.9.2023
MALICA | KOSILO | POP. MALICA | |
PON |
pica margerita – G, L 100 % jabolčni sirup z vodo |
makaronovo meso (govedina) – G, J solata (zelena z jajci, tuna) – J, R voda z limono stoletni kruh – G, S, SE |
francoski rogljič – G, J 100% sok |
TOR |
pletenka s sezamom – G, L, S, SE skuta s podloženim sadjem – L |
piščančji ražnjiči džuveč riž solata (radič s krompirjem, brstični ohrovt) jabolko bio breskov sok z vodo ajdov kruh – G |
ajdov kruh – G salama sir – L sveža paprika voda |
SRE |
črni kruh – G mesno-zelenjavni namaz – J, GS voda |
piščančji polpeti – G, J zeljne krpice – G, J grozdje 100 % pomarančni sirup z vodo črni kruh – G |
krof – G, L, J, S sadni smuti |
ČET |
čokoladne kroglice – G, L, S mleko – L sliva |
puran v sirovi omaki – G, L zdrobovi ocvrtki – G, L, J, Ž solata (zelje s fižolom, rdeča pesa) sladoled – L kruh ovseni z drožmi – G |
sirova štručka – G, L, S 100% sok |
PET |
bio kamutova bombeta – G topljeni sir – G paradižnik 100 % sirup gozdni sadeži z vodo |
zdrobova juha – G, J, Z ocvrta riba – G, J, R krompirjeva solata – GS ringlo voda kruh krušnik – G, S |
orehova potička – G, L, S, O mleko – L sadnje |
Alergeni:
G – gluten, J – jajce, S – soja, L – laktoza, GS – gorčično seme,
R – ribe, O – oreščki, SE – sezam, Z − zelena, ŽD – žveplov dioksid
Sestavila: Rosana Vozel, organizatorica šolske prehrane, in Edi Štrumbelj, vodja kuhinje.
Pridržujemo si pravico do sprememb.