Jedilnik za 6.11.2023 - 10.11.2023
MALICA | KOSILO | POP. MALICA | |
PON |
krof−G, L, J, S kakav−L |
boranja z govejim mesom−G slan krompir−L hruška jagodni sirup brez dodanega sladkorja polbel kruh−G |
polbel kruh−G sir brez laktoze paradižnik voda |
TOR |
blazinica s šunko in sirom−G, L, J planinski čaj z medom |
zelenjavna enolončnica−G, J, Z čokoladni cmoki−G, L, J, S, O (lešniki), ŽD pomarančni sok brez dodanega sladkorja, razredčen z vodo krompirjev kruh−G |
francoski rogljič z marmelado−G, ŽD voda |
SRE |
bio bel kruh−G čokoladni namaz−L, S, O (lešniki) mandarina voda |
rižota s piščančjim mesom in zelenjavo−Z zelje s krompirjem in z rdečo peso višnjev sirup brez dodanega sladkorja bio bel kruh−G |
presta s sezamom−G, SE grozdje voda |
ČET |
rženi kruh−G piščančja salama kisla paprika bezgov sirup brez dodanega sladkorja |
mesni haše (govedina)−G krompirjevi tortelini−G, J, ŽD radič s fižolom in cvetačo sadje voda rženi kruh−G |
burek s sirom−G, L, J navadni jogurt−L |
PET |
lešnikov sveder−G, L, J, S, O (orehi, mandeljni) mleko−L |
pečen piščanec rdeče zelje mlinci−G, J kostanj voda črn kruh−G |
črn kruh−G piščančja pašteta−L, Z rdeča redkev voda |
Alergeni:
G – gluten, J – jajce, S – soja, L – laktoza, GS – gorčično seme,
R – ribe, O – oreščki, SE – sezam, Z − zelena, ŽD – žveplov dioksid
Sestavila: Rosana Vozel, organizatorica šolske prehrane, in Edi Štrumbelj, vodja kuhinje.
Pridržujemo si pravico do sprememb.