Jedilnik za 18.3.2024 - 22.3.2024
MALICA | KOSILO | POP. MALICA | |
PON |
kornšpic−G, SE navadni jogurt−L |
ocvrti piščančji medaljoni−G, J pražen krompir zelje s krompirjem in paradižnik z mocarelo−L grozdje voda ržen kruh−G |
bavarsko pecivo−G, L sok brez dodanega sladkorja |
TOR |
polnozrnata bombeta−G, J, S piščančja salama kisle kumarice šipkov čaj |
svinjski zrezek v gobovi omaki−G, L skutini štruklji−G, L, J zelena solata s koruzo in fižolom voda krompirjev kruh−G |
malinova rešetka−G, L, J voda |
SRE |
bio bel kruh−G maslo−L med mleko−L jabolko |
goveji golaž−G polenta z žajbljem−L radič s fižolom in z brokolijem sadje voda bio bel kruh−G |
bio bel kruh−G piščančja salama kislo zelje voda |
ČET |
navihanček chia z breskovim nadevom−G voda ŠS−suha jabolka |
tortelini v sirovi omaki−G, L rdeča pesa in zelena solata z zeljem sadno-žitna rezina−G, L, S malinov sirup brez dodanega sladkorja ovseni kruh z drožmi−G |
koruzni sonček−G, L jabolko voda |
PET |
mlečni kruh−G, L domača skutina pena z borovnicami−L jabolčni sirup brez dodanega sladkorja |
pasulj s klobaso−G palačinke z marmeladnim nadevom−G, L, J multi-vitaminski sok brez dodanega sladkorja, razredčen z vodo črn kruh−G |
polnozrnata žemlja−G, S, SE sir−L paradižnik voda |
Alergeni:
G – gluten, J – jajce, S – soja, L – laktoza, GS – gorčično seme,
R – ribe, O – oreščki, SE – sezam, Z − zelena, ŽD – žveplov dioksid
Sestavila: Rosana Vozel−organizatorica šolske prehrane in Natalija Jazbinšek−vodja kuhinje.
Pridržujemo si pravico do sprememb.