Jedilnik za 25.3.2024 - 29.3.2024
MALICA | KOSILO | POP. MALICA | |
PON |
pletenka s sezamom−G, L, S sadno-mlečni napitek−L |
čevapčiči (govedina, svinjina) pečen krompir žar obloga voda ajdov kruh z orehi−G, O (orehi) |
sirova štručka−G, L voda |
TOR |
temni francoski rogljič z marmelado−G, L, J, S voda |
pečena piščančja bedra zeljne krpice−G, J kivi bezgov sirup brez dodanega sladkorja koruzni kruh−G |
fit štručka−G, S, SE sveža paprika voda |
SRE |
mlečni riž−L, J banana |
rižota s piščančjim mesom in zelenjavo−Z zelena solata z jajci in z zeljem−J voda polbel kruh−G |
polbel kruh−G salama (govedina, svinjina) kisle kumarice voda |
ČET |
žepek pica−G, L, J višnjev sirup brez dodanega sladkorja ŠS−paradižnik |
pašta z govejim mesom−G, J, Z čokoladni ježek−G, L, J, S pomarančni sok brez dodanega sladkorja, razredčen z vodo polnozrnat kruh−G, S, SE |
čokoladni navihanček−G, L, J, S, O (lešniki) mleko−L |
PET |
velikonočni zajček−G, L čokolada−L, S, O (lešniki, arašidi) klementina ananasov sok brez dodanega sladkorja |
špageti−G, L, J paradižnikova omaka s svežo baziliko−G parmezan−L radič s fižolom in z motovilcem orehova potica−G, L, J, O (orehi) voda kruh z drožmi−G |
hribovska bombeta−G topljeni sir−L hruška voda |
Alergeni:
G – gluten, J – jajce, S – soja, L – laktoza, GS – gorčično seme,
R – ribe, O – oreščki, SE – sezam, Z − zelena, ŽD – žveplov dioksid
Sestavila: Rosana Vozel−organizatorica šolske prehrane in Natalija Jazbinšek−vodja kuhinje.
Pridržujemo si pravico do sprememb.