Jedilnik 3.3. - 7.3. 2025

 

 

MALICA

KOSILO

POP. MALICA

PON

pol bel kruh (G)

 piščančja salama

 zeliščni  čaj

rižota s telečjim mesom(Z)

zelena solata z rukolo , brokoli v solati

črn kruh (G)

sezonsko sadje

kornšpic(G)

navadni jogurt(L)

TOR

bio pirin krof z drožmi ( G, L, J ) 

mleko(L)

suho sadje 

govedina po lovsko (G, Z)

gluhi štruklji ( G)

zelje s fižolom, cvetača

ržen kruh(G)

ržen kruh(G)

piščančja salama

kisla paprika

SRE

pirin kruh( G )

    čokoladni  namaz( L, S, O-lešniki)

jabolko

zeliščni čaj



cvetačna juha (G, L)

ocvrt oslič (G,R)

krompirjeva solata(GS)

kivi

koruzni kruh(G)

sezamova štručka ( G, SE)

mleko(L)

ČET

žepek pica( G, L, J

klementine

ŠS- češnjev paradižnik

voda

piščančji zrezki v sirovi omaki(G, L)

pirini svaljki( G,J, ŽD)

zelena solata s paradižnikom, korenje v solati

sezonsko sadje

krompirjev kruh(G)

rogljič z marmelado(G, L, J)

voda

PET

polnozrnata bombetka(G, S, SE)

topljen sir( L)

kisle kumarice 

sadni čaj z limono

ješprenj s suhim mesom(G,Z)

jabolčni zavitek (G,)

naravna limonada

kruh z drožmi(G)

mlečni riž(L)

banana 

 

 

Alergeni:

G – gluten, J – jajce, S – soja, L – laktoza, GS – gorčično seme, 

R – ribe, O – oreščki, SE – sezam, Z − zelena, ŽD – žveplov dioksid,

RA – raki, M – mehkužci

 

Ta teden za prehrano skrbijo:

  • za malico in popoldansko malico Andreja,  Anka in Jasmina
  • za pripravo mesa Edi in Renata 
  • za priloge, solate in za juhe pa Nina, Sergeja in Jasmina.
  • za diete Natalija Jazbinšek

 

Sestavili: Rosana Vozel, organizatorica šolske prehrane, in Natalija Jazbinšek, vodja kuhinje.

 

 

Pridržujemo si  pravico do sprememb.