Jedilnik

Jedilnik 3.3. - 7.3. 2025

 

 

MALICA

KOSILO

POP. MALICA

PON

pol bel kruh (G)

 piščančja salama

 zeliščni  čaj

rižota s telečjim mesom(Z)

zelena solata z rukolo , brokoli v solati

črn kruh (G)

sezonsko sadje

kornšpic(G)

navadni jogurt(L)

TOR

bio pirin krof z drožmi ( G, L, J ) 

mleko(L)

suho sadje 

govedina po lovsko (G, Z)

gluhi štruklji ( G)

zelje s fižolom, cvetača

ržen kruh(G)

ržen kruh(G)

piščančja salama

kisla paprika

SRE

pirin kruh( G )

    čokoladni  namaz( L, S, O-lešniki)

jabolko

zeliščni čaj



cvetačna juha (G, L)

ocvrt oslič (G,R)

krompirjeva solata(GS)

kivi

koruzni kruh(G)

sezamova štručka ( G, SE)

mleko(L)

ČET

žepek pica( G, L, J

klementine

ŠS- češnjev paradižnik

voda

piščančji zrezki v sirovi omaki(G, L)

pirini svaljki( G,J, ŽD)

zelena solata s paradižnikom, korenje v solati

sezonsko sadje

krompirjev kruh(G)

rogljič z marmelado(G, L, J)

voda

PET

polnozrnata bombetka(G, S, SE)

topljen sir( L)

kisle kumarice 

sadni čaj z limono

ješprenj s suhim mesom(G,Z)

jabolčni zavitek (G,)

naravna limonada

kruh z drožmi(G)

mlečni riž(L)

banana 

 

 

Alergeni:

G – gluten, J – jajce, S – soja, L – laktoza, GS – gorčično seme, 

R – ribe, O – oreščki, SE – sezam, Z − zelena, ŽD – žveplov dioksid,

RA – raki, M – mehkužci

 

Ta teden za prehrano skrbijo:

  • za malico in popoldansko malico Andreja,  Anka in Jasmina
  • za pripravo mesa Edi in Renata 
  • za priloge, solate in za juhe pa Nina, Sergeja in Jasmina.
  • za diete Natalija Jazbinšek

 

Sestavili: Rosana Vozel, organizatorica šolske prehrane, in Natalija Jazbinšek, vodja kuhinje.

 

 

Pridržujemo si  pravico do sprememb.

Jedilnik za 1.9.2023

 

  MALICA KOSILO POP. MALICA
 PON
 
     

 TOR

     

 SRE

 
     

 ČET

     

 PET

 Sirova štručka–G, L, S

Nektarina

Voda

Mesno zelenjavna enolončnica–G, J, Z

Mlečna rezina–G, L, J

100% jagodni sirup z vodo

Kruh: kromšpirjev–G

Mlečni rogljič–G, L, S

100% sok

Alergeni:

G – gluten, J – jajce, S – soja, L – laktoza, GS – gorčično seme, 

R – ribe, O – oreščki, SE – sezam, Z − zelena, ŽD – žveplov dioksid

 

Sestavila: Rosana Vozel, organizatorica šolske prehrane, in Edi Štrumbelj, vodja kuhinje.

Pridržujemo si  pravico do sprememb.

Jedilnik za 11.9.2023 - 15.9.2023

 

  MALICA KOSILO POP. MALICA
 PON
 

 pica margerita – G, L

100 % jabolčni sirup z vodo

makaronovo meso (govedina) – G, J

solata (zelena z jajci, tuna) – J, R

voda z limono

stoletni kruh – G, S, SE

 francoski rogljič – G, J

100% sok

 TOR

 pletenka s sezamom – G, L, S, SE

skuta s podloženim sadjem – L

 

piščančji ražnjiči

džuveč riž

solata (radič s krompirjem, brstični ohrovt)

jabolko bio

breskov sok z vodo

ajdov kruh – G

 ajdov kruh – G

salama

sir – L

sveža paprika

voda

 SRE

 

črni kruh – G

mesno-zelenjavni namaz – J, GS

voda

 piščančji polpeti – G, J

zeljne krpice – G, J

grozdje

100 % pomarančni sirup z vodo

črni kruh – G

krof – G, L, J, S

sadni smuti

 ČET

čokoladne kroglice – G, L, S

mleko – L

sliva

puran v sirovi omaki – G, L

zdrobovi ocvrtki – G, L, J, Ž

solata (zelje s fižolom, rdeča pesa)

sladoled – L

kruh ovseni z drožmi – G

sirova štručka – G, L, S

100% sok

 PET

 bio kamutova bombeta – G

topljeni sir – G

paradižnik

100 %  sirup gozdni sadeži z vodo

zdrobova juha – G, J, Z

ocvrta riba – G, J, R

krompirjeva solata – GS

ringlo

voda

kruh krušnik – G, S

orehova potička – G, L, S, O

mleko – L

sadnje

Alergeni:

G – gluten, J – jajce, S – soja, L – laktoza, GS – gorčično seme, 

R – ribe, O – oreščki, SE – sezam, Z − zelena, ŽD – žveplov dioksid

 

Sestavila: Rosana Vozel, organizatorica šolske prehrane, in Edi Štrumbelj, vodja kuhinje.

Pridržujemo si  pravico do sprememb.

Jedilnik za 4.9.2023 - 8.9.2023

 

  MALICA KOSILO POP. MALICA
 PON
 

 bio kamutov kruh – G

sirni namaz z zelišči – L

goveji golaž – G

polenta z žajbljem – L

solata (zelje s krompirjem, cvetača)

bio kamutov kruh – G

 bio osje gnezdo – G

mleko – L

sliva

 TOR

 koruzni kruh – G 

piščančja šunkarica – J, GS

paradižnik,

voda z limono

 

puranji zrezek v naravni omaki – G, L

riž z zelenjavo – Z

solata (zelena, motovilec, fižol)

100 % borovničev sirup z vodo

koruzni kruh – G, S

 čokoladna blazinica – G, L, J, S

marelica

100% sok

 SRE

 

ajdova žemlja – G

grški jogurt z medom – L

sveža figa

 polnjena paprik – G, J

slan krompir – L

lubenica

voda

polbeli kruh – G

polbeli kruh – G

salama

sir – L

rdeča redkev

voda

 ČET

ržen kruh – G, S

tunin namaz – L, S, Z, R

jabolko

voda

piščančja obara – G, L, J, Z

čokoladni puding s smetano – L

100 % ananasov sok z vodo

rženi kruh – G, S 

vanilijev navihanček – G, L, J

breskev

100% sok

 PET

 mlečni riž – G, L, J

banana

dušena govedina po lovsko – G, L, Z, GS

kruhov cmok – G, L, J, Z

solata (rdeča pesa, radič s fižolom)

voda z limono

kruh: hribovc–G, L, S

pica (šunka in sir) – G, L, S

voda

Alergeni:

G – gluten, J – jajce, S – soja, L – laktoza, GS – gorčično seme, 

R – ribe, O – oreščki, SE – sezam, Z − zelena, ŽD – žveplov dioksid

 

Sestavila: Rosana Vozel, organizatorica šolske prehrane, in Edi Štrumbelj, vodja kuhinje.

Pridržujemo si  pravico do sprememb.

Jedilnik za 18.9.2023 - 22.9.2023

 

  MALICA KOSILO POP. MALICA
 PON
 

 makovka – G, L, S

sadni kefir – L

špageti po bolonjsko (govedina) – G, L, J

solata (zelena s koruzo, paradižnik)

voda

bio kamutov kruh z ajdo – G

 bio cimetovo pecivo – G

100% sok

 TOR

 blazinica s šunko in sirom (svinjina) – G, L, J

100 % višnjev sirup z vodo

 

čevapčiči (govedina,svinjina)

žar obloga

pečen krompir

100 % sok bio jabolko

breskev z vodo

vaški kruh – G

 ladjica s sadjem – G, L, J

voda

 SRE

 

mlečni kruh – G, L

čokoladni namaz – L, S, O

mleko – L

jabolko

 zelenjavna enolončnica – G, J, Z

jagodni cmoki – G, L, J, Ž

100 % pomarančni sok z vodo

kruh s krompirjem – G

štručka s šunko (svinjina) – G, L

paradižnik

100% sok

 ČET

bio ržen kruh – G

piščančja pašteta brez konzervansov – L, S

rdeča redkev

sadni čaj

piščančji paprikaš – G, L

kuskus – G

solata (zelje s fižolom, rdeča pesa)

grozdje

voda z limono

bio ržen kruh – G

kornšpic – G, S

sadni jogurt – L

hruška

 PET

 koruzni kruh – G, S

piščančja salama

kisla paprika

voda

svinjska pečenka – G

pretlačen krompir – L

smuti

koruzni kruh – G, S

koruzni kruh – G, S

sir – L

100 % sok

Alergeni:

G – gluten, J – jajce, S – soja, L – laktoza, GS – gorčično seme, 

R – ribe, O – oreščki, SE – sezam, Z − zelena, ŽD – žveplov dioksid

 

Sestavila: Rosana Vozel, organizatorica šolske prehrane, in Edi Štrumbelj, vodja kuhinje.

Pridržujemo si  pravico do sprememb.